14:00

Referat: IF Lödde P19 - AIF Barrikaden

Jag var själv ej närvarande så följande korta rapport baserar sig på uttalanden från spelare och ledare.

Startelva: Filip – Viktor T, Marcus (Schröder-comeback), Eric T, Krekula – Oskar, Vasilis, Shershah, Milad – Yousef, Henke

Avbytare var Stefan som spelade sista timmen som vänsterback och Motaz som också spelade sista timmen, i hans fall länge som anfallare men sista 20 som yttermittfältare till höger.

Lödde tog ledningen redan efter 2-3 minuter. Efter cirka en kvart kvitterade vi. På en hörna nickskarvade Oskar till Henke som slog in bollen.

Det dröjde sedan till slutet av halvleken innan då relativt nyinsatte Stefan gav oss ledningen på ett halvvolleyskott som av flera beskrev som otroligt hårt, av någon som ett av de hårdaste skott han någonsin sett .

Lödde kvitterade sedan i början av andra halvlek på en kontring innan vi avgjorde matchen med två mål i mitten av halvleken. Det första av Yousef på pass från Vasilis, det andra av Oskar på pass från Marcus.

Vi var det klart bättre laget, framför allt i andra halvlek. Lödde hade några individuellt hyfsade spelare men som helhet vägde motståndet lite för lätt såväl bokstavligt som när det gäller spelstyrka.